Over ons

Buffel Lederwaren Atelier maakt al sinds 1952 luxe lederen producten voor dagelijks gebruik, ceremoniële gelegenheden en alle vormen van kwalitatief maatwerk. In ons 1000 m² atelier staan oersterke klassieke en de nieuwste programmeerbare stikmachines, naast diverse stansen, laser en stempelmachine. Met een team van 17 mensen zijn wij dagelijks bezig om een eindproduct te creëren waar wij allen trots op zijn.

Van idee naar uniek product

Leer biedt comfort, bescherming en uitstraling. Wij combineren ambacht en kwaliteit met de wensen van de klant. Leer heeft zoveel toepassingen dat vrijwel niets onhaalbaar is. Sterker nog, talloze producten kunnen juist óók in leer worden gemaakt. Combineren met andere materialen? Buffel Lederwaren Atelier kan in zijn producten alle stikbare materialen verwerken, zoals textiel of PVC-doek.

Unieke eindproducten

Wij maken custome made producten voor onder andere de politie, het Koninklijk Huis, Nederlandse Spoorwegen, Defensie, beveiligingsinstanties en horeca, zowel in binnen- als buitenland. Denk aan portofoontassen, op maat gemaakte beschermtassen voor handscanners, schorten en sloven, wijnkaarten of een onderdeel voor het uniform van het Koninklijk Huis, zoals gibernes en sabeltassen.

Nieuwe koers

In mei 2017 nam Jan Klerkx het bedrijf Buffel B.V. over. Er kwam een nieuwe naam: Buffel Lederwaren Atelier. Jan is ambassadeur van Participeren Loont. Hij stelt zijn bedrijf open voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We zijn onze koers aan het verruimen; door diverse investeringen in machines en mensen, richten wij ons nu bijvoorbeeld ook op interieur. Van lederen pilaar tot een lederen keuken. (Bijna) niks is ons te gek.

Ga in gesprek met ons en laat u adviseren. We kunnen heel specifiek maatwerk aan in de grootste oplages. Alle eisen en wensen gaan naar onze designers. Zij ontwikkelen voor u een proefmodel. Gewenste correcties kunnen op haalbaarheid worden uitgevoerd. Daarna gaan onze specialisten met uw unieke ontwerp aan de slag in ons atelier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 0031 076 593 12 24 of stuur een e-mail naar: sales@buffel.nl.