Leren schort met logo

De leren schorten met logo van Buffel zijn van hoogwaardig Buffel leder. Deze schorten kunnen onder elke omstandigheid goed en makkelijk onderhouden worden. De lederen schorten hebben een sterk en makkelijk afwasbaar materiaal met een stoer design.

Leren schort met eigen logo

De lederen schorten hebben een zeer stoere uitstraling, maar wij begrijpen volledig dat een schort extra stoer is met je eigen logo of bedrijfsnaam. Door je schort te personaliseren blijft jouw schort speciaal en uniek. En je laat op een mooie subtiele manier je bedrijfsnaam zien aan klanten.
Deze lederen schorten leveren wij aan de B2B markt in Nederland en ook met name in het buitenland, zoals grote horecazaken, distributeurs of grote events. We leveren compleet eigen designs tot simpelweg alleen een bedrijfsnaam.

Je logo liever op een sloof of een ander leer product? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een ruim assortiment met lederen producten, welke bijna allemaal geschikt zijn voor het plaatsen van een logo.

leren schort met logo

Leren schort laseren

Bij Buffel personaliseren we de lederen schorten doormiddel van een laser. Met onze lasers kunnen we de meest gedetailleerde logo’s en lettertypes op een leren schort laseren. Dit zorgt ervoor dat je schort eigentijds en herkenbaar is doordat je merk of naam goed naar voren komt. Ons leren schort heeft een vak waar het logo op gelaserd kan worden. Daarnaast kan het logo ook op de schort zelf gelaserd worden. De grootte kan naar keuze worden bepaald.

Waarom een leren schort?

De belangrijkste reden van een schort is dat de kleding onder het schort schoon en vlekvrij blijft. De lederen schorten van Buffel hebben buiten het schoonhouden van je kleren ook nog een stoere en mooie uitstraling. De riemen en banden zijn makkelijk verstelbaar. Dit is niet alleen prettig voor het draagcomfort, maar ook voor het optimaal te beschermen tegen de dagelijkse bezigheden. Zo kan het leer goed tegen hitte, waardoor het bijvoorbeeld veilig is om mee te BBQ’en.

Leren schort Freek

Een perfect cadeau voor je personeel of als relatiegeschenk

De lederen schorten van buffel leder zijn een leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Door de schort te laten personaliseren zal het cadeau nog extra persoonlijk worden. Het is niet alleen een persoonlijk cadeau, maar ook een cadeau wat levenslangs mooi blijft. Leer is echt een natuurproduct en wordt met de jaren mooier. De lederen schorten zullen altijd hun stoere en mooie uitstraling behouden. Een perfect cadeau als relatiegeschenk of voor je personeel.

Leren schort onderhouden

Om ervoor te zorgen dat de lederen schorten zo lang mogelijk mooi blijven, is het belangrijk dat de schorten juist onderhouden worden. Vuil verwijder je met een licht vochtige micro vezel doek. Wanneer het schort vuil vrij is, kan het met ledervet behandeld worden. Smeer het schort goed in met ledervet, maar let er hierbij op dat er een dunne laag vet wordt aangebracht. Laat na het insmeren het vet een half uur intrekken. Poest na 30 minuten het schort op totdat het weer begint te glanzen.

 

Heeft u interesse in één van onze lederen producten?

Of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0031 076 593 12 24 of stuur een e-mail naar: sales@buffel.nl.