Leren placemats

Op zoek naar een groothandel inleren placemats? Buffel lederwaren atelier is dé specialist op het gebied van lederwaren. Buffel vervaardigt al sinds 1952 kwalitatief hoogstaande lederen producten voor commercieel gebruik.
Leren placemats maken de tafelschikking compleet. Naast dat placemats de tafel beschermd kleed het een tafel ook aan. Een mooi aangeklede tafel nodigt uit om plaats te nemen aan tafel en om langer te blijven zitten. Alle vormen van maatwerk zijn mogelijk. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen. 

Leren placemats van topkwaliteit

Als groothandel combineert Buffel lederwaren atelier ambacht en kwaliteit met de wensen van de klant tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De lederen placemats van Buffel zijn van hoogwaardige buffelleder gemaakt die onder elke omstandigheid nog altijd mooi blijven en makkelijk in onderhoud zijn. Leer is een natuurproduct wat duurzaam en stijlvast is. De placemats zijn extra geolied, u hoeft niet bang te zijn dat vloeistoffen in het leer trekken. Door het gewicht van het leer blijft de placemat ook goed liggen op tafel. De placemats zijn te verkrijgen in elke afmeting. Onze standaard placemat is 43 x 33 cm.

Gepersonaliseerde placemats

Buffel lederwaren atelier werkt met de nieuwste programmeerbare stikmachines, diverse stansen en een stempelmachine. Met deze machines kunnen we elke gewenste opdruk op uw lederen placemat bedrukken zoals een logo, tekst of afbeelding in uw eigen huisstijl. We laseren te tekst in het leer, wat een unieke look en feel geeft. Alle vormen van maatwerk zijn mogelijk, om voor u een unieke lederen placemat te creëren wat voldoet aan uw wensen. In ons atelier van 1000m2 staat een heel team klaar om voor u aan de slag te gaan. Dit alles is uit te voeren in zowel grote als kleine oplages.

Heeft u interesse in één van onze lederen producten?

Of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0031 076 593 12 24 of stuur een e-mail naar: sales@buffel.nl.