Buffel B.V. lederverwerkende industrie is gespecialiseerd in het vervaardigen van gebruikersitems voor veelvuldig- en dagelijks gebruik in een professionele omgeving. Elk product wat zijn weg vindt naar de klant is met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd. Elke toepassing heeft zijn eigen eisen, eigenschappen en vorm van belasting. Onze productontwikkelaars nemen deze data dan ook zeer serieus tijdens het vervaardigen van een concept. Al het goede komt in drieën, ook bij ons. Daarom staan gebruikscomfort, bescherming en uitstraling voorop bij de producten van Buffel B.V.

Uitstraling

Ook in dagelijks en zwaar gebruik heeft leer de uitstraling die u zoekt. Wellicht denkt u dat het niemand opvalt waar uw medewerkers hun communicatie-apparatuur in beschermen, maar niets is minder waar. Het is onderdeel van uw identiteit. Wanneer u kwaliteit gebruikt, levert u ook kwaliteit.

Bescherming

Door uw communicatiemiddelen te beschermen met een costum made pantser, verlengt u de levensduur van uw kostbare hardware. Of dit nu een telefoon, portofoon, tablet of barcodescanner is, De Buffel houdt de elementen op afstand, en verdedigt tegen dagelijkse ongelukjes zoals stoten en vallen*.

*Dit raden we u nooit van te hoge afstand aan 😉

Comfort 

Het mag er mooi uit zien, het moet goed beschermen, maar wat met het gebruikscomfort? Leer is wat comfort betreft het mooiste materiaal op aarde. Naar mate dat u het meer gebruikt, wordt het soepeler in gebruik zonder af te doen in kwaliteit.

Daarnaast zorgt onze productontwikkelaar voor alle ergonomische eigenschappen die uw werkzaamheden van een product vraagt.

Creëren wij voor u speciale materialen zoals stansmessen of persmallen? Dan blijven deze altijd nog geruime tijd onder uw naam in ons atelier liggen. Uitbreiding van een voorgaande order is nooit zo makkelijk geweest.