Lederwaren voor de Horeca bij Buffel lederwarenatelier

Buffel lederwarenatelier staat bekend als dé specialist in lederwaren voor de Horeca. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de unieke eisen van de horecabranche. Of u nu op zoek bent naar duurzame lederen Horeca schorten, sloven of stijlvolle items om uw gedekte tafel te verfraaien, bij ons vindt u de perfecte combinatie van comfort, bescherming en uitstraling.

Onze lederen Horeca schorten en sloven worden met de hand gemaakt door vakmensen met jarenlange ervaring. Hierdoor garanderen we niet alleen slijtvaste producten maar ook een ambachtelijke touch die elk stuk uniek maakt. U heeft de keuze uit diverse leersoorten en kleuren, zodat de lederwaren perfect aansluiten bij de uitstraling van uw horecabedrijf.

Naast schorten en sloven biedt Buffel Lederwaren Atelier ook stijlvolle producten voor een gedekte tafel. Denk aan prachtige servetringen, wijnfleshouders en onderzetters, allemaal vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit.

Ambacht en Personalisatie

Wat onze lederwaren echt bijzonder maakt, is het ambacht waarmee ze zijn gemaakt. We combineren traditioneel vakmanschap met moderne ontwerpen, waardoor we hoogwaardige producten leveren die niet alleen functioneel zijn maar ook een statement maken.

Bij Buffel Lederwaren Atelier geloven we in de kracht van personalisatie. Voeg een uniek element toe aan uw lederwaren door ze te personaliseren met uw bedrijfslogo, beeldmerk of naam. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw branding nauwkeurig en stijlvol wordt geïntegreerd, waardoor uw lederwaren niet alleen praktisch zijn maar ook een krachtig marketinginstrument worden.

Ontdek Ons Assortiment

Hieronder vindt u een overzicht van enkele populaire lederwaren die wij aanbieden:

  • Lederen Horeca schorten
  • Lederen Horeca sloven
  • Servetringen
  • Wijnfleshouders
  • Onderzetters

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige lederwaren voor de Horeca? Of bent u op zoek naar een ander specifiek lederen product? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)162-304 304 of stuur een e-mail naar: sales@buffel.nl. Ontdek het verschil van Buffel lederwarenatelier voor uw horecabedrijf.