DutchMade®

DutchMade ® levert handgemaakte leren producten en leren schorten uit Nederland en is daarin uniek. DutchMade ® werkt enkel met Nederlandse leerleveranciers, eigen designs en een volledig Nederlandse productie in ons atelier van ruim 1000 m² in het Brabantse Terheijden. Een atelier met ambachtslieden, designers en een eigentijdse aanpak voorzien van een hightech lasersnijder en plotters.

BBQschorten.nl

Met Bbqschorten.nl ontwikkelen we kwalitatieve schorten van diverse materialen zoals stof, bullerleer, splitleer, denim en vele anderen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deze te personaliseren d.m.v. borduren, laseren, of transferfolie. In diverse kleuren en maten beschikbaar!

United Brands Group

Op zoek naar manieren om je te onderscheiden van de concurrentie? UBG Promotional verandert vaten in barbecues, tafels, stoelen, bakken en nog veel meer. De mogelijkheden zijn er in overvloed. Personaliseer een vat met kleurenontwerpen of tafelbladen met merknaam. Verander een vat in een opvallende stoel en word onvergetelijk.