Draagbaar en beschermend

Wie met draagbare apparaten werkt, weet als geen ander hoe belangrijk het is om deze te kunnen gebruiken en de handen vrij te kunnen houden. De vaak kostbare devices als portofoons, speciale tablets of handscanners zijn gebaat bij een stevige bescherming. Om die doelen te dienen, maakt Buffel al sinds 1952 beschermhoezen van leer.

Comfortabel

Deze functionele en technische lederwaren zorgen voor de bescherming en nog meer het comfortabele draagcomfort van de apparaten die door weer en wind meegaan met de professional die het nodig heeft bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Precies en razendsnel

Buffel Lederwaren Atelier begrijpt door de jarenlange ervaring dat klanten de hoogste kwaliteit verlangen. Zelfs volgens de ATEX norm, een richtlijn op het gebied van explosiegevaar onder atmosferische omstandigheden. Daarop is de productie die in Nederland plaatsvindt, volledig afgestemd. Door de inzet van eigentijdse technieken, zoals een razendsnelle en precieze snijplotter, kan Buffel ook snel leveren.

In al die jaren maakten we voor vele modellen devices van topmerken, zoals bijvoorbeeld Motorola, Zebra, Honeywell, PM45 en Sonin. Ook voor de meest recente devices als tablets en smartphones zijn er vlot nieuwe modellen te maken.Voel u vrij om contact met ons op te nemen of we al een draagtas hebben voor uw model, of stuur een (kappote) device naar ons op en dan kunnen we samen afstemmen hoe uw ideale draagtas eruit ziet.

Blijf op de hoogte!