Ceremoniële uitrusting.

Bezoekt u ooit een taptoe? Of begeeft u zich op de Derde Dinsdag van september naar Den Haag? Dan geniet u elke keer opnieuw van de prachtige traditionele en ceremoniële tenues en uniformen. De Buffel produceert voor deze ceremoniële uniformen, custom made, accessoires zoals koppels, bandeliers, sabel- of pistooltassen. Of stokkenhouders bij tamboers.

Drumbands, fanfares, muziekkorpsen,

maar ook andere verenigingen met tenues en uniformen kunnen bij De Buffel terecht voor duurzame en stijlvolle versierselen en onderdelen van een ceremoniële outfit. Denk aan traditionele gildes of tamboerskorpsen. Neem gerust contact op voor een kennismaking
met onze designers. Wij denken met u mee over de te gebruiken materialen, vormen, functionaliteiten, maten en natuurlijk het ontwerp.

Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan in het leveren van bevestigingsmaterialen,
schildjes met logo’s of wapens, gespen en meer.

Samen ontwikkelen.

Buffel Lederwaren Atelier staat u niet alleen bij in de uitvoering en productie. Ook in een compleet nieuw ontwerp kunnen we meedenken en adviseren.
Uw koppels, bandeliers, draagriemen, patroontassen worden geheel naar uw wensen ontworpen en ambachtelijk geproduceerd.
Alle items verlaten ons atelier in een kwaliteit en design waar ook wij trots op zijn.

Staatsceremonies

Al sinds jaar en dag zijn wij leverancier van diverse krijgsmachtonderdelen
wanneer het gaat om accessoires voor de officiële ceremoniële tenuen.
Bandeliers met of zonder giberne, sabeltassen, koppels en koppelplaten.
Ook de Koninklijke Marechaussee draagt tijdens ceremoniële gelegenheden
lederwaren van De Buffel

Wanneer u aanwezig bent of voor de televisie zit tijdens Prinsjesdag, koninklijke uitvaarten of huwelijken komt u ons, wellicht zonder het te weten, veel tegen. En nu u dit weet, kijkt u waarschijnlijk met een heel andere blik naar de Gele Rijders, Koninklijke Marechaussee, de Tamboers en Pijpers en de ere-escorte van het Koningshuis. Producten van De Buffel staan niet vooraan om de aandacht op te eisen. Echter…zonder ons is een uniform niet af

Klik om onze ceremonieel portfolio te bekijken