Top horecazaken gaan voor duurzaam, ambachtelijk en persoonlijk!

Het succesvolle horecaconcept The Tosti Club, het chique internationale Carlton, het hippe Taste & More catering en KLM catering services vonden in de producten en accessoires van Buffel de juiste toegevoegde waarde!

Laat je inspireren en kijk hoe je een ambachtelijk en in Nederland handgemaakt product kunt toepassen in jouw zaak!

Hoe gaaf is leer eigenlijk?

Horeca

Buffel produceert de mooiste lederen producten en accessoires met een persoonlijke touch. Een schort met logo, een sleutelhanger met een ambachtelijke uitstraling, de menukaart, tafelaccessoires of een element in het interieur met een stoere, hippe, chique uitstraling, Buffel Lederwaren Atelier maakt leer persoonlijk en eigentijds. 

Persoonlijk

Buffel maakt ambachtelijke producten op een eigentijdse manier. Met behulp van computertechnieken wordt leer uitgesneden en eventueel voorzien van een beeldmerk of tekst. Een menukaart met het logo van jouw zaak, een schort in uw eigen model en voorzien van jouw uitstraling tot en met praktische draagriemen voor een champagne- of wijnfles.

Design

Jouw verhaal is het uitgangspunt voor het ontwerp dat we voor je maken, in enkelvoud of in meervoud. Een kleine of grote serie van jouw product maken we op ambachtelijke wijze met het beste leer. Door gebruik van high-tech gereedschap, zoals een Zünd snijplotter en Lion lasers kunnen we het mooiste resultaat op een efficiënte manier bereiken.

Bel me terug voor meer informatie!

    Bel het Buffel team voor
    gratis en vrijblijvend advies.

    +31 76 593 12 24

    buffel_horecava-03