Horeca sloven

Horeca sloven van Buffel lederwaren atelier zijn sloven van hoogwaardige kwaliteit leder gemaakt voor de professionele sector. Deze sloven kunnen gepersonaliseerd met beeldmerk, logo of bedrijfsnaam naar keuze en zijn gemakkelijk in de onderhoud. Doordat we een machine in bezit hebben die snel en efficiënt kan laseren kunnen we het bestelde product op elk moment bewerken. U kunt voor uw producten kiezen uit diverse leersoorten en kleuren. Ook kunt u het product combineren met andere materialen. Buffel Lederwaren Atelier kan in zijn producten alle stikbare materialen verwerken, zoals textiel of PVC-doek. Vaak kan met een vochtige doek de sloof al worden schoongemaakt waardoor ze makkelijk in onderhoud zijn.

Professionele Sloven voor de horeca

Al jarenlang is Buffel Lederwaren Atelier de professionele partner in de horeca. De sloven die we leveren zijn vaak custom made en hebben een prachtig design.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele sloof voor uw personeel dan zijn de sloven die wij in het atelier in Terheijden produceren ideaal. Onze lederen sloven zijn praktisch en duurzaam doordat ze van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Het materiaal is van 1,5 mm nerfleder en de sloof is met verstelbare riemen op maat te maken, dus bedrijfskleding op maat is niet meer nodig doordat de sloof voor iedereen geschikt is. Dit scheelt enorm in de kosten.

Maak uw keuze uit diverse kleuren. Bovendien zijn de sloven uit te breiden met houders voor onder andere pda, WaiterMate, portemonnee of notitieblokje.

Horeca sloof leder cognac
Sloof horeca zwart
Horeca lederen sloven blauw

Custom made Sloven

Bij een opdracht is het mogelijk custom made sloven te maken voor de horeca. Hetgeen wat Buffel lederwaren Atelier zo uniek maakt is dat de wens centraal staat en dat er snel geschakeld kan worden. Zowel kleine als grote opdrachten nemen we serieus en we hebben voldoende capaciteit om snel en effectief een levering op korte termijn te voltooien. Geen bedrijf is hetzelfde en dat weten we als geen ander. Vandaar dat het vanzelfsprekend is om de sloof naar wens te laten maken in de huisstijl van de klant qua logo, tekst of afbeelding. De tekst wordt dan in het leer gelaserd wat een unieke look en feel geeft. Wanneer de wens bestaat om een andere kleur sloof of een ander riempje te kiezen of zelfs een ander soort leder, dan denken we graag met u mee

Aangezien alles in Terheijden – Noord Brabant wordt gemaakt kunnen we ook nog eens snel leveren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 0031 076 593 12 24 of stuur een e-mail naar: sales@buffel.nl.