Horeca schorten

Horeca schorten van Buffel zijn hoogwaardige schorten van Buffel leder die onder elke omstandigheid nog altijd mooi blijven en makkelijk in onderhoud zijn.
Lederen schorten hebben als voordeel dat het sterk materiaal betreft, makkelijk afwasbaar zijn en een mooi design hebben. Horeca schorten van Buffel zijn daarnaast ook nog eens te personaliseren in uw naam of merk van het bedrijf. met een laser kunnen we elk logo laseren wat resulteert in een professioneel design.

Daarnaast hebben de schorten veel handige vakken en doordat leer stevig is kan er aan de riem het eea worden gehangen. Onze schorten zijn modulair. een groot voordeel hiervan is dat het mogelijk is een uitbreiding aan te vragen voor een extra vak, een holster voor wijn of andere mogelijkheden.

Het voordeel van een lederen horeca schort

Leer biedt comfort, bescherming en uitstraling. Wij combineren ambacht en kwaliteit met de wensen van de klant. Leer heeft zoveel toepassingen dat vrijwel niets onhaalbaar is. Sterker nog, talloze producten kunnen juist óók in leer worden gemaakt. Combineren met andere materialen? Buffel Lederwaren Atelier kan in zijn producten alle stikbare materialen verwerken, zoals textiel of PVC-doek.

Horeca schort Leder
lederen horeca schort cognac
Lederen horeca schort bruin
Achterkant lederen horeca schort
Gepersonaliseerde Horeca schort

Custom made schorten

We maken custom made schorten voor de horeca wat Buffel lederwaren Atelier zo uniek maakt. geen bedrijf is hetzelfde en dat weten we als geen ander. Vandaar dat het vanzelfsprekend is om de schort naar wens te laten maken in de huisstijl qua logo, tekst of afbeelding. De tekst wordt dan in het leer gelaserd wat een unieke look en feel geeft. Ook kan er gekozen worden uit diverse kleuren en soorten leder. wanneer u bijvoorbeeld een riempje in een andere kleur wenst i.c.m. met een bepaalde kleur schort gaan we kijken  naar de mogelijkheden. Aangezien alles in Terheijden – Noord Brabant wordt gemaakt kunnen we ook nog eens snel leveren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 0031 076 593 12 24 of stuur een e-mail naar: sales@buffel.nl.