Groothandel leren schorten

 

Op zoek naar een Groothandel in leren schorten? Buffel lederwaren atelier is dé specialist op het gebied van lederwaren. Buffel vervaardigt al sinds 1952 kwalitatief hoogstaande lederen producten voor commercieel gebruik. Alle vormen van maatwerk zijn mogelijk. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

 

Ambacht en kwaliteit

Als groothandel combineert Buffel lederwaren atelier ambacht en kwaliteit met de wensen van de klant tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De lederen schorten van Buffel zijn hoogwaardige schorten van Buffelleder die onder elke omstandigheid nog altijd mooi blijven en makkelijk in onderhoud zijn. Daarnaast hebben de schorten veel handige vakken. Doordat het leer stevig is kan er aan de riem het e.e.a. worden gehangen. Leer heeft veel toepassingen, vrijwel alles is mogelijk. Ook is het mogelijk te combineren met andere materialen. Onze schorten zijn modulair, een groot voordeel hiervan is dat het mogelijk is een uitbreiding aan te vragen voor een extra vak, een holster voor wijn of andere mogelijkheden.

Dit alles is uit te voeren in zowel grote als kleine oplages.

Gepersonaliseerde leren schort

 

Buffel lederwaren atelier werkt met de nieuwste programmeerbare stikmachines, diverse stansen en een stempelmachine. Met deze machines kunnen we elke gewenste opdruk op uw lederen schort bedrukken zoals een logo, tekst of afbeelding in uw eigen huisstijl. We laseren te tekst in het leer, wat een unieke look en feel geeft. Alle vormen van maatwerk zijn mogelijk, om voor u een unieke lederen schort te creëren wat voldoet aan uw wensen. In ons atelier van 1000m2 staat een heel team klaar om voor u aan de slag te gaan.

 

Duurzame groothandel

Buffel Lederwaren Atelier is zich bewust dat duurzaam ondernemen bijdraagt aan ons welbevinden. Daarom kijken wij binnen ons bedrijf op meerdere fronten hoe we duurzaamheid steeds meer in ons gehele proces kunnen integreren bij onze machines, materiaal en onze medewerkers. Als ambassadeur van Participeren Loont, zijn er diverse collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam bij Buffel. We werken met de nieuwste apparatuur zoals een hypermoderne snijplotter. Deze machine werkt zo nauwkeurig, waarmee we zo’n vijftien tot twintig procent afval besparen. Ook werken we zoveel mogelijk met leveranciers die voldoen aan alle eisen op het gebied van registratie, evaluatie en autorisatie van chemische stoffen volgens het REACH Statement.

Op dit moment wordt zowel chemisch als plantaardig gelooid leer in ons atelier verwerkt. Onze voorkeur gaat uit naar plantaardig gelooid leer. Chemisch looien is wereldwijd meest gebruikte en gangbare methode.

 

Heeft u interesse in één van onze lederen producten?

Of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0031 076 593 12 24 of stuur een e-mail naar: sales@buffel.nl.

leren schort met logo