Groothandel lederwaren

Met een eigen atelier waarin alle lederwaren handmatig wordt vervaardigd is Buffel lederwaren Atelier de groothandel lederwaren in de zakelijke markt. We zijn gevestigd in Terheijden en kopen diverse partijen leer in waarvan verschillende producten worden gemaakt. Van portofoontassen, leren schorten, schorten voor de horeca, leren sloven, leren tassen, relatiegeschenken of gespecialeerde producten die op maat worden gemaakt. Met 25 vaste werknemers kunnen we elke aanvraag tot een succes behandelen. We werken uitsluitend met hoogwaardig buffel leer dat soepel, sterk en duurzaam is en lang meegaat.

We kopen en verkopen grote partijen leer dat wordt gebruik voor diverse doeleinden. Zo zijn we de hofleverancier van het koninklijke huis voor leer.

Buffel Lederwaren Atelier maakt al sinds 1952 luxe lederen producten voor dagelijks gebruik, ceremoniële gelegenheden en alle vormen van kwalitatief maatwerk. In ons 1000 m² atelier staan oersterke klassieke en de nieuwste programmeerbare stikmachines, naast diverse stansen, laser en stempelmachine. Met ons team zijn wij dagelijks bezig om een eindproduct te creëren waar wij allen trots op zijn.

De leverancier van lederwaren

Mocht je als bedrijf interesse hebben in een specifiek product, dan helpen we je graag. We hebben ontwerpers in huis die nagaan of het product realiseerbaar is en of het kwalitatief hoogwaardig te maken valt. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we naar een oplossing.

Wij maken custome made producten voor onder andere de politie, het Koninklijk Huis, Nederlandse Spoorwegen, Defensie, beveiligingsinstanties en horeca, zowel in binnen- als buitenland. Denk aan portofoontassen, op maat gemaakte beschermtassen voor handscanners, schorten en sloven, wijnkaarten of een onderdeel voor het uniform van het Koninklijk Huis, zoals gibernes en sabeltassen.