Buffel Lederwaren Atelier opent deuren tijdens ‘Het Klokhuis Onderneemt Backstage’

Buffel Lederwaren Atelier uit Terheijden doet op zaterdag 30 maart 2019 mee aan ‘Het Klokhuis Onderneemt Backstage’. Dit is een landelijke open bedrijvendag in het kader van het project ‘Het Klokhuis Onderneemt’. Kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn na aanmelding van harte welkom van 10.00 tot 11.30 uur.

Als deelnemer krijg je een rondleiding om te zien welke producten Buffel Lederwaren Atelier van leer maakt. Zo maken wij onderdelen voor het uniform van het Koninklijk Huis, houders voor scanners, schorten en sloven, lederen pilaren en pistoolhouders. Bijvoorbeeld voor de politie, NS, Nederlandse Defensie en horeca. Ook krijg je volop ruimte voor het stellen van vragen over ons bedrijf, de producten of over ondernemen.

 

Zelf aan de slag met leer

Nieuwsgierig naar het maken van een product van leer? Deelnemers maken tijdens de open bedrijvendag zelf een leren sleutelhanger. Deze mag je uiteraard mee naar huis nemen.

 

Meer informatie en aanmelden

Heb je interesse? Of ken jij kinderen (tussen de 6 en 12 jaar) die het leuk vinden om in een lederwarenatelier een kijkje te nemen? Of die later ondernemer willen worden? Wijs hen dan op onze deelname! Er is plaats voor 30 kinderen, dus meld je snel aan! Deelname is gratis.

 

Ons adres: Gagelveld 5 4844 RG Terheijden